Aanleg van uw tuin

Aanleg van tuinen voor particulieren

Bent u van plan om binnenkort uw tuin opnieuw aan te leggen?

Bij ons kunt u terecht voor:

  • Tuinaanleg
  • Bestrating
  • Tuinverlichting
  • Houtwerk, zoals schuttingen, vlonders en pergola’s

Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken. Daarna ontvangt u een offerte op maat waarin u een specificatie vindt van de werkzaamheden. Ook bespreken we de planning en termijn waarbinnen het werk af is. Afhankelijk van de werkzaamheden en grootte van het project werken wij op basis van een uur prijs of een vaste prijs. We zijn hier flexibel in en zullen samen met u kijken wat het beste past.

Steenkamp Hoveniers werkt samen met een aantal vaste partners, maar u kunt ook zelf de materialen aanschaffen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. We houden u tijdens de aanleg op de hoogte van de vorderingen en zullen aangeven wanneer we onverwachts achterop planning komen te liggen.

Aanleg van uw tuin

Bedrijven en instellingen (VVE)

De groenvoorziening rondom uw pand is belangrijk, het is immers uw visitekaartje. Wij kunnen de aanleg en het onderhoud verzorgen. Van kleine kantoortuinen tot grotere projecten. Onze werkzaamheden bestaan uit het aanleggen en onderhouden van groenprojecten. Wij bestraten ook uw parkeerterrein, maar beleven het meest plezier aan een project met veel groen. Veelal werken we op basis van onderhoudscontracten, zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u ervan op aan dat uw bedrijfstuin er altijd goed uitziet.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Bel ons gerust voor een afspraak, waaraan overigens geen enkele verplichting verbonden is. Wellicht vloeien daar mogelijkheden uit voort die u niet voorzien had. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Contactformulier
Postadres Zonegge 1415
6903 GH Zevenaar
WhatsApp 0610540836
U kunt ons uw vragen aan ons stellen via WhatsApp
Copyright Steenkamp Hoveniers 2019 - 2024  |  Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy Verklaring
Webdesign & webdevelopment by: Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 0610540836 Vandaag beschikbaar: 09:00-17:00
Onze excuses, op dit moment is onze
Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.